PRAKTISCHE VOORWAARDEN

U vindt onderaan de pagina onze kalender met de reeds geboekt data. Oranje en blauw betekenen dat deze datum al geboekt is. U hebt de keuze uit alle data in het grijs.

Wij vragen voor 500 EUR / nacht, met een minimum van 2 nachten.
Vanaf 3 nachten daalt het dagtarief. Gelieve ons per mail te contacteren om een prijs te krijgen die aangepast voor jullie situatie is.

Onze prijzen zijn all-in, en inclusief 6 % BTW, schoonmaak, huur van lakens en handdoeken, huurkosten (water, elektriciteit, verwarming), toeristenbelasting, toegang tot het zwembad*, parkeerplaats, Wi-Fi, barbecue.

*Het zwembad is een verwarmd buitenbad, dat toegankelijk is wanneer het seizoen het toelaat (in theorie van half april tot september) en volgens onze voorwaarden voor gebruik.

Voor boekingen voor Kerstmis/Nieuwjaar, neem contact met ons op en wij zullen een prijs voor u op maat maken, afhankelijk van de lengte van uw verblijf.

Betalingsvoorwaarden
Zodra uw aanvraag bij ons is ingediend, zullen we de beschikbaarheid bevestigen. We sturen u de huurovereenkomst en vragen u om een aanbetaling van 250 EUR te betalen om uw boeking te maken, samen met een huurborg van 250 EUR. Deze wordt uiterlijk 8 kalenderdagen na uw vertrek op uw rekening teruggestort en zal worden gebruikt om eventuele schade te dekken (indien deze het bedrag van 250 EUR overschrijden, wordt u om meer vergoeding gevraagd).
Het saldo van uw reservering wordt uiterlijk 15 kalenderdagen vóór uw aankomst betaald, zodat u zich tijdens uw verblijf geen zorgen meer hoeft te maken over de betaling en er maximaal van kunt genieten.
Alle bedragen zijn inclusief BTW (6 %) en in EUR en moeten via een bankoverschrijving worden voldaan.