EEN VRAAG? Neem contact op met ons!

We passen ons basisaanbod aan aan uw verzoek

U kunt ons contacteren via e-mail op info@lahaltedusergeant.be, via telefoon / WhatsApp op +32 479 92 74 89 of op onze Facebook – La Halte du Sergeant pagina.

ANTWOORD OP DE MEESTE VRAGEN

Andere vragen? Neem contact op met ons !

Wat is de openingsdatum?

We zijn open sinds 01 January 2018 ! Na uitgebreide renovatiewerkzaamheden zijn we trots op ons complete renovatieproject!

Kunnen we meer dan 14 mensen zijn?

Ondanks onze capaciteit van 14 bedden, hebben we de toestemming om maximaal 15 personen te huisvesten. We hebben het over mensen en niet over slapen, wat betekent dat een pasgeborene die in zijn bed of mand slaapt als een persoon telt.

Je kunt natuurlijk overdag meer dan 15 of voor het avondeten zijn. Er kunnen echter maximaal 15 personen op de camping slapen, zoals aangegeven in uw huurovereenkomst. Dit moet worden gerespecteerd om redenen van veiligheid en verzekering.

Ik wil mijn eigen lakens en handdoeken meenemen. Is het mogelijk?

Om hygiënische redenen leggen wij de huur van lakens en handdoeken op. Dit zorgt voor een optimale netheid van het beddengoed.

We hopen dat u deze beslissing zult begrijpen, die is gemaakt voor uw meer comfort en welzijn.

Accepteeren jullie dieren?

We moeten een onberispelijke hygiëne garanderen en het risico op allergieën beperken. We accepteren geen dieren in het huisje.

Door tegens, we houden van dieren en we kunnen een oude schuur aanbieden, natuurlijk bedekt, waarin je de kooi van je huisdier kunt laten vallen.

Wat moet ik verwachten van mijn verhuur?

Naast lakens en handdoeken hebben we een maximum aan elementen klaarliggen zodat u met een gerust hart kunt genieten van dit uitje.

We voorzien vaatwastabletten, afwasmiddel, theedoeken, toiletpapier en schoonmaakproducten / accessoires (schoonmaak is inbegrepen bij uw huur, maar misschien wilt u wel toegang hebben tot deze items tijdens uw verblijf).

Aan de andere kant moet u uw doucheproducten (douchegel, shampoo, enz.), uw proviand, de koffiefilters en uw specerijen / bakoliën bij u plannen.

Welke winkels liggen dichtbij het huisje?

Wij zijn gelegen aan de voorkant van het prachtige Ferme du Puits de Sainte-Renelde, een ideale plek voor uw recepties en bruiloften, gehouden door Praesenti. Jullie kunenn meer info op hun website of hun Fabecook-pagina vinden. De manager, Anouchka, heeft ook een tea-room opgezet, kijk op haar Facebook pagina (u moet de zelfgemaakte ijsjes proberen!).

Ons huisje ligt ook op 1,5 km van het centrum van het dorp Saintes. Hier vindt u een Proxi Delhaize (supermarkt), de Musch slagerij, de artisanale Vanholder bakkerij, de Sweet & Home decoratiewinkel, een apotheek, en verschillende cafés en restaurants (stel dat u van ons komt, u bent alleen beter geserveerd!):

In de naburige dorpen Bierghes, Lembeek en Tubize vindt u andere apotheken, een boekhandel, een Intermarché en een Colruyt. Er zijn ook andere slagerijen zoals Hoeveslagerij Smismans en Chez Freddy.

Wat is de LEZ (Low Emission Zone) ?

Sommige regio’s in België worden beschouwd als lage-emissiezones (LEZ). Deze LEZ geldt voor alle personenwagens, bestelwagens en bussen/busjes, ongeacht of ze zijn ingeschreven in België of in het buitenland.

Als u naar een LEZ rijdt (bv. Brussel, Antwerpen, Gent, Mechelen) met een auto die buiten België is geregistreerd, moet u uw voertuig laten registreren. Meer informatie vindt u hier.