Deprecated: Required parameter $args follows optional parameter $depth in /customers/0/e/a/lahaltedusergeant.be/httpd.www/wp-content/themes/bellevuex/lib/nav.php on line 45 Deprecated: Required parameter $output follows optional parameter $depth in /customers/0/e/a/lahaltedusergeant.be/httpd.www/wp-content/themes/bellevuex/lib/nav.php on line 45 La Halte du Sergeant – Gîte familial à la ferme

Welkom

EEN GÎTE OP DE BOERDERIJ

“Gîte à la ferme” is een beschermde benaming die alleen wordt gegeven aan gîtes die voldoen aan een aantal welomschreven criteria. Wij zijn trots op ons platteland en onze cultuur, en we zullen graag iets daarvan met u delen tijdens uw verblijf.


VOOR MAXIMAAL 14 PERSONEN

Onze 5 kamers kunnen comfortabel 14 personen herbergen. Plattegronden van de gîte vindt u door hier te klikken.

Onze bedden zijn 90 cm breed en kunnen apart of dicht bij elkaar staan, afhankelijk van uw voorkeur. Op verzoek kunnen we ook een kinderbedje ter beschikking stellen.


5 STERREN

Onze gasten beoordelen ons met 5/5 op Airbnb en 4,9/5 op Google Reviews.

Dit is een garantie voor de kwaliteit van de gebruikte materialen en het comfortniveau. U zult zich ongetwijfeld thuis voelen!


GETUIGENISSEN VAN ONZE KLANTEN

Ik had de gelegenheid om het te bezoeken, de plaats is elegant ingericht, de kamers zijn ruim en de omgeving is prachtig! Het is een geweldige baan, gefeliciteerd !!!! – David

We vonden de gite erg mooi, de inrichting, de beschikbare ruimte, het is echt mooi! – Cyrielle